Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Home > Sjoch! > Nieuws/blog >

Jubileumfeestje

Jubileumfeestje

Jubileumfeestje
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste bestaat inmiddels vijf jaar. Een jubileum dus! Sjoch! is al vijf jaar ervaren in het geven van adviezen die helpen om erop je best uit te zien. Wie ben je en wat straal je uit! Afgelopen jaren heb ik veel ervaringen opgedaan met diverse doelgroepen zowel zakelijk als particulier. Wat begon als een hobby is binnen vijf jaar uitgegroeid naar een serieuze onderneming. Met opdrachten voor particulieren, regionale ondernemers, lezingen op vrouwenavonden en samenwerkingsopdrachten met gemeente en overheid. "We vieren ons jubileum graag met jullie met het geven van een cadeautje. In onze jubileum maand juni geldt de korting van 10 euro per persoon op een kleurenanalyse". Maar daar blijft het niet bij: op zaterdag 13 juni houden wij een groot feest! Op deze dag kun je voor een prachtprijs van maar € 45,00 een Colormode kleurenanalyse incl. kleurenpaspoort van één uur ondergaan (reserveren noodzakelijk).
 
Kortom, een mooie kans om deze lente te stralen in prachtige kleuren en kleding waarin jij je goed voelt.
 Bel of mail voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Sjoch! is ook op avonden en zaterdag beschikbaar voor afspraken.
Kleding en kleurstyliste: Grytsje

De persoon achter Sjoch! Kleding en Kleurstyliste is Grytsje Hoekstra. Een adviesbureau voor persoonlijke uitstraling en presentatie. Begeleidt dames en heren en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk.

Meer over Grytsje

Bezoekadres:
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste
Gedempte Vaart 36
9231 AV Surhuisterveen
Tel. (06)55 15 34 23

Gratis parkeren voor de deur.

Contactformulier