Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Home >

Kleur advies

Uitgebreide kleurenanalyse

Welke kleding past het beste bij mijn persoonlijkheid en uitstraling?
Onze eerste indruk wordt gebaseerd op onze uiterlijke kenmerken. Een uitstraling die in harmonie is geeft u de waardering die u verdient. De eerste indruk die je maakt is bepalend voor je betrouwbaarheid en geloofwaardigheid.

Kies je voor jouw mooiste tinten, de juiste ondertoon of kleurintensiteit? Tijdens een kleurenanalyse wordt er gekeken naar welke kleuren in harmonie zijn met je huids-, haar- en oogkleur.
"Foute" kleuren maken de huid immers onrustig, grauw of bleek, hierdoor krijgen lijnen en kringen meer aandacht dan ze verdienen.

Aan de hand van de analyse ontvang je een COM-card. Daarmee winkel je gericht en dan wordt het pas echt leuk. Je koopt alleen kleding die je mooi maken en onderling mooi te combineren zijn. Zo kun je, zonder dat je kledingkast uitpuilt, eindeloos combineren en heb je altijd iets om aan te trekken.


Jij bent het startpunt. Niet de mode.


 

Lees verder

Kleding waar je blij van wordt, waar je omgeving blij van wordt. Kleding die past bij de gelegenheid. Je uiterlijk heeft veel invloed op anderen, maar ook op jezelf. Je voelt je zekerder. Ik durf zelfs te beweren dat veel mensen zich er gelukkiger door gaan voelen. Tijdens een kleurenanalyse ontdek je welke kleuren het beste bij je staan. Tevens krijg je stijltips met betrekking op kapsel, brilmontuur, accessoires en kleding.

Dus wil ik je graag uitnodigen om meer kennis over kleur en kleding op te doen, waardoor ik je kan inspireren het beste uit je zelf te halen.


Style is the perfection of a point of view. Richard Eberhart
 

Lees meer
Kleding en kleurstyliste: Grytsje

De persoon achter Sjoch! Kleding en Kleurstyliste is Grytsje Hoekstra. Een adviesbureau voor persoonlijke uitstraling en presentatie. Begeleidt dames en heren en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk.

Meer over Grytsje

Bezoekadres:
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste
Gedempte Vaart 36
9231 AV Surhuisterveen
Tel. (06)55 15 34 23

Gratis parkeren voor de deur.

Contactformulier