Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Home > Sjoch! >

Nieuws/blog

Bedrijfsfeestje in 2017!? Houd je aan deze etiquette!

Het is weer tijd voor de nieuwsjaarsborrel van je werk! Even niet meer denken aan de normale verhoudingen op je werk en jezelf na een jaar hard werken eens lekker laten gaan. Toch? Niet helemaal!
Natuurlijk moet je het gewoon naar je zin hebben op een bedrijfsfeest, maar vergeet niet dat het hier altijd nog om je werk gaat. Voorkom dat je je professionele imago in een avond verpest en houd je aan de volgende richtlijnen:

Lees meer
30 jun 2015 21:20 uur

Tip: een kleurenanalyse!

Tip: een kleurenanalyse!
Lisanne doet verslag van de kleurenanalyse welke zij bij mij onderging. Eindelijk na heel lang nagedacht te hebben tch dat ene shirtje gekocht. En dan kun je op het moment van betalen wel heilig overtuigd zijn van het feit dat je het echt wilt en vk zult dragen, al een beeld hebben van welke items je er bij kunt combineren, vaak verandert de mening bij thuiskomst. Het shirt maakt je te bleek??Lees haar verhaal
Foto's(5)   
20 mei 2015 15:11 uur

Jubileumfeestje

Jubileumfeestje
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste bestaat inmiddels vijf jaar. Een jubileum dus! Sjoch! is al vijf jaar ervaren in het geven van adviezen die helpen om erop je best uit te zien. Wie ben je en wat straal je uit!Lees meer
pagina 1 van 4
Kleding en kleurstyliste: Grytsje

De persoon achter Sjoch! Kleding en Kleurstyliste is Grytsje Hoekstra. Een adviesbureau voor persoonlijke uitstraling en presentatie. Begeleidt dames en heren en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk.

Meer over Grytsje

Bezoekadres:
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste
Gedempte Vaart 36
9231 AV Surhuisterveen
Tel. (06)55 15 34 23

Gratis parkeren voor de deur.

Contactformulier