Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Home > Sjoch! >

Nieuws/blog

8 mei 2013 12:22 uur

Wat zegt de haarkleur over jou?

Wat zegt de haarkleur over jou?

Over smaken valt te twisten. Maar...

ga je je haar verven? Kies dan niet zomaar een kleur die je leuk vindt. Niet iedere haarkleur past bij je huidskleur. Bepaalde haarkleuren laten je stralen en brengen je gezicht naar voren, terwijl sommige haarkleuren je gezicht een grauwe kleur geven. Het is daarom belangrijk om te weten welke haarkleur je gezichtskleur naar voren brengt en welke niet.
 

Bron; www.le-salon.nl

18 apr 2013 16:05 uur

Kledingkast seizoensklaar!

Kledingkast seizoensklaar!

Heb je wel eens voor je kledingkast gestaan en heb je je verwonderd over de hoeveelheid troep die erin ligt? Een bomvolle kast, maar niets om aan te trekken?
 

 

Lees meer
10 apr 2013 15:03 uur

Wat je drinkt, ben jezelf!

Dat ons imago voor een groot deel bepaald wordt door de kleding die we dragen, de auto die we rijden en het huis waarin we wonen, is de meeste van ons wel bekend. Het gaat echter veel verder dan dat. Onze identiteit kan zelfs worden afgelezen aan het drankje dat we in de kroeg bestellen. Wat je drinkt ben jezelf!

Lees meer
pagina 2 van 4
Kleding en kleurstyliste: Grytsje

De persoon achter Sjoch! Kleding en Kleurstyliste is Grytsje Hoekstra. Een adviesbureau voor persoonlijke uitstraling en presentatie. Begeleidt dames en heren en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk.

Meer over Grytsje

Bezoekadres:
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste
Gedempte Vaart 36
9231 AV Surhuisterveen
Tel. (06)55 15 34 23

Gratis parkeren voor de deur.

Contactformulier