Meld je aan voor de nieuwsbrief!


Home > Sjoch! >

Over mij...

Over mij...

Achter Sjoch! Kleding en Kleurstyliste staat Grytsje Hoekstra.  Sjoch! Kleding en Kleurstyliste is opgericht vanuit een passie om uit te dragen hoe kleur je dagelijks leven kan verrijken en je zelfbeeld op een fantastische manier kan verbeteren. Als je weet dat je er goed uitziet, voel je je goed en bereik je resultaten die je niet voor mogelijk had gehouden!
 
De naam Sjoch! heb ik niet zomaar gekozen, vertaald uit de Friese taal betekend Sjoch: kijk, zie.
Je kleding heeft namelijk een grote invloed op jezelf en op hoe anderen je zien. Kleding is als het ware je eerste communicatiemiddel. 90 % van je eerste indruk is non-verbaal. Al voordat je iets gezegd hebt, heeft de ander je uiterlijk gezien en onbewust een mening over je gevormd.

Als leerkracht in het basisonderwijs kwam ik tot de ontdekking dat kleding, make-up, houding, communicatie en presentatie met elkaar in harmonie dienen te zijn om een positieve uitstraling te creeëren. In mijn werk merk ik dat met de juiste kleding en kleuren de kans op het behalen van doelen, bij leerlingen, ouders en collega's sterk wordt vergroot.

De zoektocht naar een stralend uiterlijk, ervaar ik telkens als een belevenis. Met mijn advies bent u bewust van uw eigen uitstraling.

Laat zien wie je bent!

Graag tot ziens!
 

Kleding en kleurstyliste: Grytsje

De persoon achter Sjoch! Kleding en Kleurstyliste is Grytsje Hoekstra. Een adviesbureau voor persoonlijke uitstraling en presentatie. Begeleidt dames en heren en helpt hen bij het versterken van hun uiterlijk.

Meer over Grytsje

Bezoekadres:
Sjoch! Kleding en Kleurstyliste
Gedempte Vaart 36
9231 AV Surhuisterveen
Tel. (06)55 15 34 23

Gratis parkeren voor de deur.

Contactformulier